INFORMATIVNI DNEVI

Srednje šole bodo v petek in soboto, 12. in 13. 2. 2021, organizirale informativni dan, na katerem bodo učenci, dijaki in starši lahko dobili podrobnejša pojasnila o vpisu in izobraževanju ter druge informacije v zvezi s programi, ki jih izvajajo. Na spletnih straneh posamezne šole si boste lahko prebrali več podrobnosti v zvezi s potekom informativnega dne (povezave na nekatere šole najdete na tej strani – spodaj). Informativni dan organizirajo tudi dijaški domovi na isti dan.

SPLETNI NASLOVI šol in dijaških domov glede informativnih dnevov

SEZNAM SREDNJIH ŠOL za informativne dneve

Seznam DIJAŠKIH DOMOV za informativne dneve

SPLETNE STRANI

Nekaj uporabnih spletnih strani: –> DijaskiSvet.si –> Spletni servis za poklicno izobraževanje Mojaizbira.si (Poklicni kažipot) –> Opisi poklicev –> Informacije o štipendijah (Javni sklad RS za razvoj kadrov in štipendije) –> Vpis v srednje šole (informacije na strani Ministrstva za šolstvo in šport) –> Filternet.si (uporabne informacije za mlade) —-———————————————- ————————————————– … v šolskem letu 2020/2021:

OBRAZCI, DOKUMENTI,…

POMEMBNO !!!     Učenci, tukaj dobite informacije ob vpisu v srednje šole.

Prijavnica za sprejem v dijaški dom

Prijavnica za vpis v srednjo šolo

ROKOVNIK ZA VPIS V SREDNJE ŠOLE 2021/22

RAZPIS ZA VPIS V Sš IN INFORMATIVNI DAN

SREDNJEŠOLSKI VPISNIK

 

 

DNEVI ODPRTIH VRAT

Koristni napotki zgibanka Škofijska klasična gimnazija in zgibanka Jegličev dijaški dom. Tukaj tudi vabilo na dan odprtih vrat.

Koristni napotki DIJAK ZA EN DAN

 
 

 

 

ŠTIPENDIJEŠtipendije Informacije o štipendijah: Javni sklad RS za razvoj kadrov in štipendije   

 

KARIERNI PLAC

Nekateri že poznate dejavnosti Kariernega centra za mlade, drugim je mogoče ime še neznano. Karierni Plac deluje na Ljudski univerzi Koper in je v teh dneh praznoval prvo leto delovanja. Bilo je bogato leto, v katerem so izvedli ogromno delavnic za učence in dijake na temo karierne orientacije in veliko mladim tudi pomagali z individualnimi pogovori in usmeritvami.

Delovanje centra je v zadnjih tednih okrnjeno zaradi »virusnega nebodigatreba«, a so vam njihovi sodelavci vseeno na voljo za vaša vprašanja.

Starši in mladi lahko te dni izkoristijo tudi za pogovor o poklicih, zaposlitvah, izbiri šole in nadaljnjega izobraževanja. Z veseljem so vsem na voljo na daljavo za pogovor in vprašanja preko naslednjih možnosti:

e-pošta: andreja.jakomin@lu-koper.si in tina.mrzek@lu-koper.si
telefon: 040 283 010 (Tina M.)
WhatsAppa (040 283 010)
Skyp: Karierni Plac Koper

Koledar:

januar 2021
PTSČPSN
     1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
« Dec   Feb »

Prihajajoči dogodki:

  • Ni prihajajočih dogodkov.

Gallery

imag3989