Iz Zveze prijateljev mladine Ljubljana smo prejeli sporočilo za javnost vezano na otroški parlament , ki vam ga pošiljamo v vednost (priloga).

Tema Otroškega parlamenta MOJA POKLICNA PRIHODNOST (in 4 podteme) so na voljo na spletni platformi OPIN.ME. Neposredna povezava za dostop: https://opin.me/sl/orgs/slovenian-association-friends-youth/

Spletna platforma je aktivna od 9. 4. do 30. 4. 2020. Za oddajo komentarjev/predlogov se torej najprej registrirate preko Google računa ali Facebook profila, uporabite nadimek (»nick-name« oz. username). Ko ste registrirani, lahko oddate komentarje kadarkoli do konca meseca, le da se potem ob vsakem dostopu le vpišete (ne več registrirate). Bodite konstruktivni, pozitivni in ne žaljivi – upoštevajmo spletni bonton. Najava je bila tudi v oddaji Izodrom 9.4.2020, ob 9:10 uri. Gotovo si jo lahko pogledate »za nazaj«.

Časoris, spletni časopis za otroke: če kdo od mladih želi napisati prispevek/razmišljanje na temo, podtemo naj napiše besedilo v dolžini 2000 znakov s presledki. Avtor naj pripiše svoje podatke (ime, priimek, šola, razred) in pošlje fotografijo. Prispevek pošljete na Časoris urednik@casoris.siin v vednost petra.zega@zpms.si (strokovna sodelavka, koordinatorka Otroškega parlamenta Slovenije).

Radijska oddaja Hudo!:v soboto 18. 4. bo od 9:00 do 11:00 ure namenjena temi Otroškega parlamenta. Nekaj izjav bodo posneli v naprej, sicer pa bodo lahko otroci tudi klicali v oddajo.

Koordinatorka Otroškega parlamenta OŠ Dutovlje, Katja Zupančič

Dostopnost