Drage učenke in učenci, spoštovani starši!

Glede na to, da od ponedeljka dalje, pa do nadaljnjega ne bomo izvajali pouka na šoli, iščemo načine, da bi lahko učenci kar največ odnesli preko elektronskih medijev. ( Povezava – za mobilne naprave )

Upam, da se kljub »osamitvi« učenci dobro držite, da ste vi in vaše družine zdravi ter da vam kljub vsemu ni preveč dolgčas in da izkoriščate čas za stvari, za katere ga imate včasih premalo.

Sama verjamem, da lahko v vsaki situaciji najdemo nekaj dobrega, zato poskušajmo najti kaj pozitivnega tudi v tej izkušnji. Vsekakor lahko izkoristite čas za to, da ste s tistimi, ki vas imajo in jih imate najraje.

Da pa vam ne bo preveč dolgčas, bomo poskrbeli tudi učitelji. 🙂 Skušajte upoštevati navodila in pridno opravljati šolsko delo in verjamem, da nam bo skupaj uspelo.

Starše še naprošam, da spremljate spletno stran šole in da po potrebi vzpostavite komunikacijo preko razrednikov. Omogočite učencem, da si organizirajo strukturo šolskega dneva na domu (pomagajte jim organizirati dan, organizirati miren kotiček za delo), tako da bo čas, ki ga namenjajo šoli, čim bolje izkoriščen.

Želim vam uspešen začetek šolskega tedna, za vsa vprašanja pa sem vam seveda na voljo preko pošte miranda.novak@guest.arnes.si.

Ostanite zdravi!

Miranda Novak, ravnateljica

Dostopnost