Učenci 4. a, 4. b, 5. a in 5. b razreda so v tednu od 2. do 6. oktobra 2023, letovali v Mladinskem zdravilišču in letovišču RKS na Debelem Rtič, kjer so preživljali šolo v naravi.

  1. dan: Spoznali smo bazen in okolico. Veliko smo plavali, raziskovali morsko obalo in se s svetilkami podali na večerni pohod. Prijetno utrujeni smo se prepustili sladkim sanjam.
  2. dan: Jutranjemu plavanju je sledil lov na zaklad. Skupina Legende ga je prva ulovila in si prislužila nagrado. Popoldne smo preživeli v športnem duhu. Po plavanju smo se pomerili v nogometu, odbojki na mivki, košarki in igrah z loparji. Tudi bližnja igrala so nas navdušila. Zvečer smo se spremenili v odštekance in se zabavali ob glasbi v amfiteatru na plaži.
  3. dan: Po jutranjem plavanju smo z barčico odpluli v Piran, si ogledali mestno jedro in se ohladili s sladoledom. V popoldanskem času smo nadaljevali z urjenjem plavalnih veščin v bazenu ter dan zaključili v sproščenem druženju z družabnimi igrami.
  4. dan: Uspešno smo opravili preizkuse plavanja, se podučili o rastlinah in živalih obmorskega sveta ter se še enkrat osvežili v morju. Na zaključnem večeru smo se predstavili s svojimi talenti in se naplesali kot že dolgo ne.
  5. dan: Dogodivščine v šoli v naravi se približujejo koncu. Imeli smo se lepo.
    Fotografije   
Dostopnost