Dragi učenci, spoštovani starši in skrbniki!

Počitnice se zaključujejo in šolska vrata se odpirajo v pričakovanju na vaš prihod, dragi učenci in učenke. Prvi šolski dan je pomemben za vsakega izmed vas, zato skupaj lahko odgovorno poskrbimo, da bo ta dan vesel in nepozaben.

V ponedeljek, 2. septembra 2024, se pričenja pouk v novem šolskem letu. Začetek pouka v šolskem letu 2024/2025 ostaja ob 7.50 na matični šoli v Dutovljah in na podružnični šoli v Tomaju.

Učenci boste prvi šolski dan predvidoma prvi dve uri s svojimi razredniki, sicer bo pouk za vse razrede od 2. do vključno 9. razreda potekal po urniku, s katerim vas bodo v ponedeljek seznanili razredniki. Urniki oddelkov bodo objavljeni v eAsistentu takoj, ko bo to mogoče. Prvi šolski dan naj prinesejo učenci s seboj beležko, pisala in copate ter vse potrebno za pouk po ponedeljkovem urniku. Prosim ne pozabite na torbe, da boste lahko v njih domov odnesli učbenike in delovne zvezke. Prvi šolski dan se bo pouk zaključil po urniku, najkasneje ob 13.05.

Svečan sprejem za učence 1. razreda bo ob 11.00 uri v Dutovljah.

V ponedeljek bodo imeli učenci v šoli le malico. Kosilo boste lahko naročili od torka, 3. septembra 2024, naprej. Staši poskrbite po potrebi še za dodatne malice.

V kolikor potrebujete prvi šolski dan podaljšano bivanje, nam prosim to sporočite do petka, 30. avgusta, do 12.00 v tajništvo šole.

Urnik šolskih prevozov je s 1. septembrom 2024 spremenjen. Prihodi in odhodi bodo po običajnem voznem redu, kot je objavljen na spletni strani šole. Preverite na šolski spletni strani nove urnike šolskih prevozov.

https://www.os-dutovlje.si/ucenci/solski-prevozi/.

Ne pozabite na šolske copate, ki naj bodo podpisane. Šolski copati naj ne bodo športni copati.

Dragi učenci, spoštovani starši, želim vam uspešno šolsko leto!

Miranda Novak, ravnateljica OŠ Dutovlje                                                                                 

Dostopnost