Pozdravljeni starši in skrbniki!

Postopek izbire neobveznih izbirnih predmetov za naslednje šolsko leto 2020/21, bo letos potekal preko eAsistenta.Neobvezni izbirni predmeti so del razširjenega programa osnovne šole, v katerega se učenci vključujejo prostovoljno. Ko se učenec vključi v pouk neobveznega izbirnega predmeta, ga mora obiskovati do konca pouka v tekočem šolskem letu. Predmeti se ocenjujejo.

Za učence  4., 5. in 6. razreda ponujamo: ITALIJANŠČINO, ŠPORT in RAČUNALNIŠTVO. Učencem 7., 8. in 9. razreda, bo na voljo NEMŠČINA.

Učenec naj se odloči, katere predmete bi želel obiskovati v naslednjem šolskem letu. Na neobvezne izbirne predmete se ne morejo učenci sami prijaviti preko svojih profilov, saj za to potrebujejo potrdilo staršev.  Najprej se prijavite v vaš račun na eAsistentu in nato sledite navodilom.

Izpolnite prijavnico do petka, 15. 5. 2020, četudi vaš otrok neobveznih izbirnih predmetov ne bo obiskoval (to označite v prijavnici).  Prosim, da se držite roka.

Če potrebujete pomoč pri prijavi, nam to sporočite na elektronski naslov: os-dutovlje@guest.arnes.si in vam bomo z veseljem pomagali pri prijavi.

Lep dan.
Miranda Novak

Dostopnost